Samen

Mooie en heldere doelstellingen en een visie blijven mooi op papier, maar moeten inhoud krijgen door te DOEN.

  • Netwerken: ons laten horen/zien tijdens bijeenkomsten. In vergaderingen heb je meer stem als je spreekt namens de kadergroep, dan als je spreekt als individu.
  • Onderlinge uitwisseling van kennis en informatie:
    De kadergroep wisselt onderling informatie uit, door het organiseren van bijeen­komsten en door bijvoorbeeld google groups en social media.
  • Ervaring opdoen:
    door het bijwonen van bijeenkomsten doen de kadergroepsleden meer ervaring op met thema’s in de vissector en met het op de voorgrond treden. Om meer kennis en ervaring op bestuurlijk gebied op te doen, organiseert de kadergroep meeloopdagen bij besturen in de hele sector en NGO’s.
  • Voortdurende coaching en scholing (o.a. mediatraining)
  • Kennisuitwisseling met de vissector door middel van een toegankelijk en transparant online platform zoals een website en Google Groups.
  • Vernieuwing en verfrissing: kansen bieden voor nieuwe cursisten van de huidige cursus van ProSea om in te stromen bij de Kadergroep Visketen.

Tool: Google Group

Spring ook in deze (vis)kar, doe mee en laat je horen! De Kadergroep Visketen wil vernieuwing en staat daarom ook open voor verfrissing binnen de eigen groep. Mensen die willen meedenken- en doen!

De Kadergroep Visketen biedt nieuwe cursisten van de cursussen van ProSea de mogelijkheid om in te stromen.

Maar ze bieden ook kansen om vanaf zee, achter de computer of waar dan ook online actief betrokken te zijn bij het platform via Google Group.

Lees hier de Google Group handleiding

Aanmelden klik hier!

Tool: Twitter

Natuurlijk kan ook de Kadergroep Visketen niet achterblijven op het gebied van social media. Een ideaal medium om snel te communiceren, kennis te delen en verspreiden. Volg ons ook op Twitter: @KadergroepVis en tweet mee met #KGV