Wie zijn wij?

Potentiële bestuurders
De educatieve stichting ProSea staat aan de basis van het ontstaan van de Kadergroep Visketen. De leden hebben deelgenomen aan het kaderprogramma ‘Duurzame Visserij’, welke door ProSea opgericht, samengesteld en gegeven is.

Opleiding
Het doel van dit programma was het opleiden en begeleiden van jonge potentiële bestuurders. Het Kaderprogramma bestond uit een serie van zes workshops in de periode 2009 t/m 2011, waarin kennis werd geboden en interactief werd geoefend om benodigde vaardigheden te verkrijgen voor bestuurlijke functies.

Professionals
De met glans geslaagde deelnemers hebben geproefd aan samenwerken en resultaten daaruit zien voortvloeien. In 2012 heeft een kopgroep van het Kaderprogramma besloten bij elkaar te blijven. In 2012 is de Kadergroep Visketen geboren!

Het bestuur,

Het bestuur van de Kadergroep Visketen bestaat uit elf dames en heren ,

Nico Waasdorp , Voorzitter , Eigenaar Waasdorp Vis in IJmuiden en SVO docent.

Caroline Melissant , secretaris , Eigenaresse van communicatie-adviesbureau INZee en echtgenote van Cornelis Melissant, mede-eigenaar van flyshooter GO1.

Martijn de Graaf , penningmeester , Eigenaar van Hilvis in Spakenburg en bestuurslid van het Verbond van de Nederlandse Visdetailhandel.

overige bestuursleden;

Johan Baaij , Mede-eigenaar van de TH 10 , pulsvisserij op tong en garnalen.

Jacob Brands , Mede-eigenaar van de LT 162 , schol en s`winters op tong.

Iede Geert Bakker, eigenaar van de UK 19 , hoofdzakelijk tong.

Louwe de Boer , Directeur van de Ekofish Group.

Wilma Koster , Mede-eigenaresse van de WR 3 , Garnalen.

Gert de Keijser , Mede-eigenaar van de BRU 19, mosselkweker.

Johan Romkes , Mede-eigenaar van de BCK 40, twinrigger op schol.

Freerk Visserman , Paling visser in Friesland, aangesloten bij Dupan en deelnemer Aalbeheerplan , en bij het bestuur van de Friese Bond.